مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 فروردین 1403 ساعت 18:252024-03-30اقتصادي

رشد 58 درصدی ترانزیت جاده ای کشور طی سال گذشته


وزیر راه و شهرسازی، گیلان را استان ترانزیتی دانست و گفت: سال گذشته شاهد رشد 58 درصدی ترانزیت جاده ای در کشور بودیم و از ترانزیت 9.

3 میلیون تنی به 14 میلیون تن رسیدیم.

- ایسنا/گیلان وزیر راه و شهرسازی، گیلان را استان ترانزیتی دانست و گفت: سال گذشته شاهد رشد 58 درصدی ترانزیت جاده ای در کشور بودیم و از ترانزیت 9.

3 میلیون تنی به 14 میلیون تن رسیدیم.

مهرداد بذرپاش امروز، 11 فروردین ماه در نشست بررسی عملکرد دستگاه های خدمت رسان استان گیلان در حوزه سفرهای نوروزی، با اشاره به ثبت 426 میلیون تردد در سطح محورهای اصلی و فرعی کشور همزمان با تعطیلات نوروز، اظهار کرد: بالغ بر هشت میلیون نفر از طریق شبکه حمل و نقل عمومی جابجا شده اند.

وی با بیان اینکه اقدامات وزارت راه و شهرسازی و بهره برداری از پروژه های عمرانی حوزه راه ها باید در کاهش آمار تصادفات و تلفات خودش را نشان دهد، خاطرنشان کرد: برای مدیریت ترافیکی و کاهش جان باختگان، گاهی ابزاری غیر از وضع قوانین و مقررات جریمه ای نداریم.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر لزوم شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز در سطح محورها، تصریح کرد: سال گذشته 725 نقطه حادثه خیز را رفع کردیم و این روند ادامه دارد.

بذرپاش با بیان اینکه گیلان با وجود گمرک آستارا و راه اندازی خط ریلی رشت - کاسپین(در آینده نزدیک) به یک استان ترانزیت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رشد 58 درصدی ترانزیت جاده ای کشور طی سال گذشته

رشد 58 درصدی ترانزیت جاده ای کشور طی سال گذشته